Val la pena jugar-se la vida per semblar qui no ets?

Posted · Add Comment

Jugar-te la vida és en realitat el que fas quan beus altes quantitats d’alcohol en un curt marge de temps. És un fenomen més conegut com a «botellón» o binge drinking si vols que soni més cool… Ara, no oblideu pas que no és gens cool acabar la nit al llit d’un hospital tot arriscant la vida per sentir-te part d’un grup que potser tampoc no té molt clar què està fent.

Amb aquesta història hem volgut remarcar dos qüestions que són importants: D’una banda, cal identificar el sentit i el veritable valor de l’amistat. Perquè si ets sents pressionat o pressionada per la colla amb la finalitat de fer quelcom que, pels motius que sigui, no vols fer, malament anem… Això tindrà altres noms, però no pas amistat.

Si a més allò que volen que facis té a veure amb l’alcohol o les drogues, encara menys. Ningú que us estimi de veritat us forçarà a arriscar la vostra salut i la vostra integritat física. Perquè, com en el cas de la protagonista d’aquesta càpsula, al final qui veritablement pateix és qui de veritat us estima; les persones que quan afortunadament obres els ulls estan allà, al vostre costat.

I us diem «afortunadament» perquè la ingesta elevada de begudes alcohòliques en una mateixa ocasió de consum pot tenir conseqüències tràgiques.

Val la pena trair la confiança dels pares per sentir-te integrada en un grup al que, potser, no hi pertanys? Val la pena arriscar la vida per no sentir-te una pringada? Perquè pringar és precisament el que faràs si no ets fidel a tu mateix i no dius prou abans que sigui massa tard?

Però com sempre, tu decideixes. Des d’aquí només et convidem a treure les teves pròpies conclusions a partir, això sí, d’informació veraç. Veure abans de beure…

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

 
 

Ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. plugin galetes ACEPTAR