Apunta’t al Lipdub: Mou el llavis, Begues!

Posted · Add Comment
Mou els llavis, Begues! Participa al lipdub el 27 de juny

Apunta’t al lipdub que gravarem als carrers de Begues el proper 27 de juny. L’objectiu ho mereix. Et necessitem. Entre tots hem de ser capaços de recolzar un missatge molt clar: conscienciar-nos sobre els perill derivats del consum abusiu d’alcohol.

La regidoria de Joventut de Begues, continuant amb la campanya de conscienciació del jovent vers els perills relacionats amb el consum abusiu d’alcohol, organitza el proper 27 de juny la gravació d’un lipdub amb la crida: “Mou els llavis, Begues!”, per aglutinar ciutadania, entitats i associacions vers un objectiu comú: adreçar un missatge de responsabilitat vers el consum d’alcohol a joves i adolescents.

La gravació del lipdub permetrà d’una banda organitzar un matí de caire festiu entorn un esforç de conscienciació cívica amb el protagonisme del teixit associatiu del poble, i d’altra fer una posterior difusió per incrementar l’abast del missatge més enllà de Begues.

Qui pot participar?

L’activitat és oberta a tothom que vulgui participar. L’única condició és omplir correctament el formulari habilitat a la pàgina de Facebook de la Regidoria de Joventut o adreçar un correu electrònic a mouelsllavis@veureabansdebeure.cat

Aquest mecanisme respon a la necessitat d’afavorir canals de contacte i comunicació que facilitin una coordinació àgil i fiable que garanteixi l’èxit del lipdub. Els organitzadors estimen en un centenar el mínim de persones involucrades en la gravació del lipdub.

Què és un Lipdub?

Un lipdub o lip dub (“doblatge de llavis”) és un vídeo musical realitzat per un grup de persones que sincronitzen els seus llavis, gestos i moviments amb una cançó popular o qualsevol altra font musical.

Es realitzen en una sola toma (pla seqüència), en la qual els participants fan playback (sincronització de llavis) mentre sona la música en un reproductor mòbil. No importa la qualitat del so de la presa perquè és en l’edició posterior quan s’incorpora la cançó com a banda sonora.

Què volem demostrar?

Amb aquest vídeo, a més de realitzar de forma col·lectiva una experiència creativa, molt divertida i sense excesives complicacions tècniques, volem mostrar el bon ambient d’un poble com Begues i la capacitat de la seva gent per mobilitzar-se i generar respostes positives i creatives a problemes que tenen a veure amb el seu propi futur.

Descarrega’t el flyer de la campanya

Comments are closed.