Concurs de vídeo i selfies a Begues

Posted · Add Comment

Concurs-selfies-veure-abans-de-beure-Begues

Concurs de Vídeo

Veure, Viure, Acció!

Des del dia 11 de juny i fins el 2 de juliol, i en el marc de la campanya Veure abans de Beure, Tu decideixes, el jovent de Begues podrà participar en un concurs de video mitjançant la pestanya allotjada a la fanpage de la Regidoria de Joventut Begues>.

Els videos no podran superar els 5 minuts i han de reflectir situacions i visions personals relacionades amb la conscienciació dels perills, riscos o conseqüències del consum d’alcohol des de qualsevol àmbit, o d’alternatives d’oci i diversió saludables. Servirà per tant una exhibició de skater, un monòleg, una escena més elaborada, un playback, una coreografia… La imaginació i la creativitat, juntament amb el requisit de que els continguts han de ser “per a tots els públics” són els únics límits. En qualsevol cas, serà necessari pujar-los a YouTube i l’elecció dels guanyadors o guanyadores serà totalment democràtica: és a dir, el número de likes rebuts determinarà qui s’endurà els premis.

La participació té premi

Samarretes-veure-abans-de-beure

Tots els participants rebran un obsequi per participar. Concretament, i fins exhaurir existències, rebran una samarreta de la campanya una vegada hagin pujat el seu vídeo per participar en el concurs. I pels guanyadors o guanyadores tenim tres categories de premi: el primer, un rellotge Casio com el que veieu a les imatges i cedit per ADY&CO, un conjunt de bossa i gorra Converse All Star aportat per Mundo Sneaker, i de part de Cal Paulo una degustació per a 2 persones com a tercer premi. Vols participar? Doncs fes click aquí

Premios-Mundo-Sneaker

Primer Premi del Concurs de Vídeo

Primer Premi del Concurs de Vídeo


I al juliol, concurs de Selfies

Durant el mes de juliol, i a partir d’una mecànica similar, es desenvoluparà un concurs de “selfies” que també caldrà pujar via Facebook i el més votat serà la fotografia guanyadora. En aquest concurs l’objectiu serà demostrar les infinites formes de viure sense beure. Els detalls els anirem publicant a mida que s’acosti el mes de juliol, el mes en el que Begues viurà la seva Festa Major.

En els propers dies, tant a aquest web com a la fanpage de la Regidoria de Joventut Begues, anirem anunciant els premis que tenim preparats…

Comments are closed.