De com vaig començar a viure del beure

Posted · Add Comment

Jo controlo, ho tinc claríssim: con-tro-lo. No és culpa meva si la gent no aguanta un parell de cerveses abans de jugar un partit… S’ha de controlar i jo controlo. El que potser faré és beure només abans de començar a jugar i no tornar a beure fins que acabi el partit. Així m’estalvio el sermó de la mitja part…


No sé d’on han tret la tonteria aquesta que l’alcohol i l’esport són incompatibles! Cadascú sap com funciona el seu cos, no? Doncs el meu funciona perfectament quan bec. A més, ho necessito. Em fa sentir millor, més en forma,… ho veig tot amb més optimisme. I si no ho entenen, és el seu problema!

Ja està fet, he parlat amb l’entrenador. Avui s’acaben les tonteries i els comentaris. És un partit crucial no? Doncs a veure si d’una vegada es donen per assabentats. Jo ja li he dit: si hi ha penals, els llenço jo, un darrera l’altre: pim-pam i partit guanyat.

Haig de recuperar la meva reputació i haig de demostrar que jo jugo molt millor si em prenc un parell de cerveses. L’entrenador no ho té clar però jo l’he sabut convèncer. Sóc el millor, i li he dit: el millor. Tothom té un mal moment, no? Doncs ja està.

Els penals són meus i no hi ha res més a parlar. Perquè jo controlo: con-tro-lo.

Cal-saber-sobre-alcohol-adolescents-3

Comments are closed.