El gran repte!

Tardor 2016 a Begues. Apunta't!

EL REGLAMENT INSCRIPCIONS

De què va això?

Serà com un programa de televisió, de preguntes i respostes. Un equip per família s'enfrontarà al presentador per demostrar el grau de sincronia. L'objectiu és passar-ho bé i aprendre, tant com sigui possible, els uns dels altres, dels perills i riscos de les addiccions.

Hi ha premi?

I tant que hi ha premi! A més de la diversió i el coneixement compartit en família respecte de temes en els que la informació pot ser molt i molt important. La família que més respostes encerti, podrà gaudir d'un cap de setmana a Port Aventura. Val la pena o no val la pena...?

Informació i conscienciació

L'Ajuntament de Begues va encetar aquesta campanya anys enrere per conscienciar els joves i adolescents dels riscos derivats del consum d'alcohol a la seva edat. Sense moralines, amb informació. Enguany donem un pas més cercant l'implicació de les famílies.

Apunta't!

La mecànica del concurs serà igual que en un programa de TV. Cada resposta encertada té un valor en punts i la suma final decidirà els guanyadors. Enguany incorporem també informació sobre les addiccions a les pantalles... I fins aquí podem llegir!

Accepto el repte!

Teniu algun dubte?

Demana informació