Els missatges de la campanya ‘Veure abans de beure’ arriben en format de mems

Posted · Add Comment

Després de dos anys d’absència per culpa de la pandèmia de covid, torna a posar-se en marxa la campanya ‘Veure abans de beure’, de conscienciació al jovent sobre els riscos de consumir alcohol en excés.

La setena edició d’aquesta campanya ha consistit en la difusió de mems amb missatges que posen l’accent en els perills del consum abusiu d’alcohol i que estan dirigits a joves d’entre 13 i 18 anys.

Els mems han estat treballats per cinc joves de l’Institut de Begues, els quals han participat en tres sessions desenvolupades al Punt Jove impartides per un dissenyador gràfic, un dinamitzador juvenil i un comunicador.

Missatges a través de les xarxes socials

Els missatges resultants s’han difós des de Sant Joan i fins a la Festa Major a través de les xarxes socials, però també amb cartells arreu del municipi i amb adhesius que s’han col·locat en els punts de trobada dels joves.

La campanya ‘Veure abans de beure’ és una de les accions del Pla Local de Prevenció de les Addiccions que es posa en marxa cada any entre Sant Joan i la Festa Major d’estiu, aproximadament, amb la intenció de prevenir els joves de conductes autodestructives.

Comments are closed.