Gràcies per acompanyar-nos i fer del “Mou els Llavis, Begues” tot un èxit!

Posted · Add Comment
Gràcies a tothom per la implicació i participació en el lipdub Begues

La resposta a la convocatòria va ser la clau de l’èxit. Tot i que la campanya Veure abans de Beure fuig de moralines i predicaments, no deixa de ser un motiu d’orgull comprovar com les entitats, clubs i associacions de Begues s’hi van volcar en fer del lipdub “Mou els llavis, Begues”, una demostració de que és possible gaudir i divertir-se sense additius.

L’objectiu era la participació. I des d’aquest punt de vista, més de 150 persones van participar en la gravació del lipdub el passat 27 de juny. I l’acollida a les xarxes socials és senzillament espectacular. Algunes dades:

  • La publicació del vídeo amb el lipdub ha arribat a 19.024 persones
  • Hem registrat fins al moment 6.069 reproduccions del lipdub a Facebook
  • Heu compartir 150 vegades el lipdub a Facebook
  • Fins el moment portem 65 likes i tres comentaris, tots molts positius
  • I 67 nous fans a la pàgina de la Regidoria de Joventut!

Un agraïment especial

Tot i que no volem distingir, entenem que no seríem justos oblidant donar les gràcies de manera específica a Ojo de buen cubero, el grup que desinteressadament ens va autoritzar a fer servir la seva cançó “Sóc” com a banda sonora del lipdub. Són tan amables i tan bona gent que fins i tot es van prestar a gravar una crida a la participació aprofitant una actuació a la ciutat veïna de Gavà durant la revetlla de Sant Joan.De fet, des del començament volíem que aquesta continuació de la campanya “Veure abans de Beure” seguís en la mateixa línia de participació activa d’adolescents i joves beguetans, que al cap i a la fi són els destinataris últims del nostre missatge: el consum abusiu d’alcohol és perillós per a la salut. Si en la primera edició els joves van esdevenir actors protagonistes d’un seguit d’històries que volien mostrar situacions de perill relacionades amb el consum d’alcohol, en aquesta ocasió, i més enllà de protagonitzar el lipdub, també van ser els encarregats de promocionar l’activitat.Però tot i l’èxit de participació i difusió del lipdub, queda molt per fer, molt camí per recórrer abans de donar-nos per satisfets. De fet, els darrers estudis de consums de drogues detecten un augment de la problemàtica al voltant del consum d’alcohol, essent actualment la droga més consumida per la població adolescent, jove i adulta.

Des del Pla local de Prevenció de Drogodependències de Begues, per tant, els objectius continuen sent:

  • Fer visible a adolescents, pares i mares i població en general el risc del consum abusiu d’alcohol també a Begues.
  • Augmentar el control parental
  • Potenciar el consum responsable d’alcohol dels adolescents i joves

Gràcies Begues per acompanyar-nos en el recorregut cap a l’assoliment d’aquests cívics i saludables objectius!

Comments are closed.