No, contra la ressaca no hi ha miracles

Posted · Add Comment

El consum abusiu d’alcohol i els seus efectes estan submergits en un mar de mites. Si preguntes a qualsevol persona del teu voltant i que es mogui pels mateixos ambients que tu sobre com passar la ressaca, de segur que et proposaran una sèrie d’experiments que no t’ajudaran gens: que si un batut, que si dormir X hores, que si…

Desenganya’t. La millor forma de què el cos es desintoxiqui de l’alcohol és reposar, beure molta aigua i, sobretot, no tastar més l’alcohol.

Un altre mite força estès és el que diu que l’alcohol millora el rendiment físic i el sexual. A parer de les respostes que l’alumnat de l’Institut de Begues ha donat a la primera qüestió, ho tenen força clar: no, l’alcohol no només no millora el rendiment físic, sinó que l’empitjora.

L’alcohol et provoca conductes de risc

En canvi, dubten amb una mitja rialla sota el nas respecte a la segona qüestió, la qual té la mateixa resposta que l’anterior. No, l’alcohol no millora el rendiment sexual. Pot aportar-te una sensació d’eufòria que et pot conduir a perdre el control i, per tant, a prendre decisions equivocades.

Per tant, recorda: veure abans de beure.

Comments are closed.