No sabeu fer cap festa sense alcohol?

Posted · Add Comment

No negareu que és una pregunta per a reflexionar-hi… Hi ha begudes sense alcohol, de fet en aquest mateix web us podeu fer un Sirley Temple, un San Francisco, un Rossy Pippin, o un Virgin Colada, tots evidentment sense alcohol…

Però també és veritat que són habituals els patrocinis de grans marques de begudes alcohòliques en espectacles esportius de masses, com a la Fórmula 1, sense anar més lluny… Amb aquesta competència, amb aquest nivell d’impactes i exposició mediàtica, es fa encara més important parlar en família sobre els riscos del consum excessiu d’alcohol sent molt jove.

Sabeu què és el binge drinking?

Es tracta de la ingesta elevada de begudes alcohòliques en una mateixa ocasió de consum. En aquest sentit, 1 de cada 4 joves d’entre 14 i 18 anys declara haver consumit alcohol d’aquesta manera almenys una vegada en els darrers 30 dies. Gencat.cat

Us convidem d’altra banda a participar en el Trivial que hem preparat i que és accessible des de la fanpage de la Regidoria de Joventut a Facebook. Us animem a participar i a iniciar una conversa sobre els riscos de l’alcohol. Perquè parlar en família és el millor antídot, perquè junts formeu un gran equip.

No volem pas acabar aquest post sense expressar tot l’agraïment a les persones que desinteressadament han participat en la campanya. A més de la Gisela, que ja va participar en la primera edició, i l’Angelina Roldán, volem fer especial esment als actors d’Aladdin #thepopmusical que es van sumar a la causa sense reserves!

Comments are closed.