Parlem d’alcohol i joves

Posted · Add Comment
Una doctora, un psicòleg, una educadora social i una mare d’adolescent es reuneixen a La Cafetera per parlar de joves adolescents i alcohol. I ho van fer des del convenciment de que “la prevenció és cosa de tots: educadors, famílies, entorn i administracions“.

Aquest és l’objectiu del reportatge que dins de la campanya Veure abans de Beure s’ha produit per recabar opinions i valoracions de persones autoritzades com l’Enric Peláez, psicòleg especialitzat en drogodependències i adscrit a Promoció i Desenvolupament Social (PDS); com la Margarita Barranco, Doctora en medicina i Cirurgia per l’UB; com la Carlota Martín, educadora social i tècnica de l’Ajuntament de Begues i l’Anna Torres, mare amb fills en edat adolescent. Tots ells protagonistes del reportatge i a qui volem agraïr la seva participació en el reportatge.

Cal preguntar-nos si veritablement som conscients dels riscos i alhora plantejar-nos quin ha de ser el paper que hem d’exercir des d’un punt de vista social.

Creieu que parlem prou d’aquest tema amb els joves i adolescents ja sigui a casa, a l’escola o a l’entorn social més proper?
[separator]

Comments are closed.