Arrenca una nova campanya de prevenció del consum abusiu d’alcohol

Posted · Add Comment

Comença una nova campanya del Veure abans de beure amb una sèrie de clips de vídeo sobre què saben realment els joves del consum abusiu d’alcohol. En els clips han participat alumnes de l’Institut de Begues, a qui se’ls ha preguntat sobre diversos aspectes del consum abusiu d’alcohol com la comunicació entre pares i fills, mites o riscos.

Al final de cada clip, les Agents de Salut de Begues (Virgínia Porcel, Ariadna Artigas i Karen Arjona) donen les respostes correctes a preguntes com quan els pares han de parlar als fills sobre el consum d’alcohol, a quina edat es comença a beure alcohol, quin és l’òrgan més perjudicat per un consum abusiu o quins són els mètodes que conèixen per fer passar una ressaca.

Volem donar infinites gràcies a Àlex Borràs, Nora Campos, Ivette García, Claudia Garrido, Oriol Ràfols, Cristina Barranco, Ariadna Duch, Guillem Garcia, Izan Resa, Sara Ramos, Paula Leiro, Jovanny Mero, Júlia Olivella, Damià Balanza, Pau Allende, Francesc Aguiar, Jaume Romeo, Erika Rodríguez, Lucas Pimentel, Aleix Tintoré, Yolanda Ruiz i a David Rubio per la seva inestimable col·laboració.

Comments are closed.