Continuant la tasca de conscienciació i prevenció vers el consum d’alcohols entre els joves i adolescents, us oferim un seguit de receptes fàcils i divertides de fer de còctels amb un denominador comú: l’absència d’alcohol. En aquesta ocasió us ensenyarem com fer un Virgin Mary, la versió sense alcohol de l’internacionalment conegut còctel conegut com Bloody Mary…
Què necessitem?
- Suc de tomàquet
- Tabasco
- Worcestershire Sauce
- Llimona
- Sal
- Pebre
La salsa Worcestershire, o salsa anglesa, Perrins o simplement Worcester, és un condiment líquid fermentat que s’empra com amaneixo. Com a tot allò que suposadament l’envolta un halo de misteri, la salsa en qüestió té també la seva particular llegenda que la fan ser encara més curiosa i especial que el mateix gust que aporta. Us convidem a investigar…
Què necessitarem per la decoració final?
- Api
- Tomàquet cherry
- Llimona
Sabíeu que el Bloody Mary és una creació de Fernand Petiot, que va preparar per primera vegada aquesta beguda en l’any 1921, al bar Nova York de París. El seu nom podria fer referència a la reina Maria I d’Anglaterra, que va rebre tan singular apel·latiu després d’ordenar una cruel persecució contra els protestants al segle XVI
Com ho preparem?
- S’afegeixen els ingredients amb les mides corresponents dins la coctelera.
- Es mou la coctelera i ho servim…
- Ara afegim els elements que decoren el Virgin Mary i llest!
Us toca a vosaltres preparar-lo o, si ho preferiu, el podeu tastar al Gatrobar Sis del Centre Cívic de Begues.