Uns amics et volen parlar cara a cara sobre l’alcohol. Els vols conèixer?

Posted · Add Comment

Com cada any per aquestes dates, tornem a posar en marxa la campanya Veure abans de beure, perquè tinguis en compte els riscos del consum abusiu d’alcohol. Sabem que al llarg de les campanyes anteriors t’hem dit per activa i per passiva quins són aquests perills per a tu i per als teus amics, quins són els comportaments socials que porten a beure en excés i les conseqüències que pot tenir per a tu i per a la gent que t’envolta i que t’estima.

Per això, en aquesta ocasió hem decidit que qui t’ho expliquin no siguin els pelmes de sempre (que si els pares, que si els professors…) sinó persones que, per la seva feina, es troben sovint que han d’actuar en casos derivats del consum abusiu d’alcohol. Ens estem referint a policies i bombers, a personal sanitari com metges, infermers o conductors d’ambulàncies, però també a membres del món de la nit i educadors socials.

Cara a cara amb gent que et vol ajudar

Per aquest motiu, els Agents de Salut de Begues han entrevistat professionals d’aquests sectors de manera que ens expliquin què és el que es troben davant situacions creades per l’alcohol i com actuen. Es tracta de persones que de cap manera pretenen tallar el rotllo ni que deixis de beure; són amics, són persones que volen ajudar-te a ser conscient de l’acte de beure, beure amb responsabilitat.

Són entrevistes cara a cara enregistrades en vídeo i que es publicaran al web i al Facebook de la Regidoria de Joventut des del 21 de juny i fins poc abans de la Festa Major d’estiu. Estigues atent, doncs, i segueix els seus consells per gaudir de la revetlla de Sant Joan i de la Festa Major de manera sana i divertida. Que no et faci pal!

Comments are closed.