El Veure Abans de Beure més vostre!

Posted · Add Comment
Veure abans de Beure 2017

Veure abans de beure, again! Sí, ja sabem que som uns ploms amb el mateix missatge. Que l’alcohol és dolent…, que l’alcohol és una droga… i que afectarà només les meves neurones

I tot i que potser no sabem fer cap festa sense alcohol, hem après que ja no teniu cinc anys i que cal parlar-vos sense trampes.

Així que, congratulations per la feina de totes aquestes setmanes, per la vostra implicació en el projecte. I gràcies també al Litos pel seu treball.

Com s’explica al web de l’Ajuntament de Begues, el resultat ha estat “una campanya de conscienciació i divulgació pensada i executada pels mateixos joves de Begues, implicant els Agents de Salut en tot el procés i obtenint un producte coparticipat“.

Posant veu pròpia al missatge del Veure Abans de Beure demostreu que la majoria sou cada vegada més conscients dels perills i les conseqüències associades al consum d’alcohol a la vostra edat. I aquest és sens dubte un bon punt de partida!

Ara no sigueu tímids, o sí! Sigueu vosaltres mateixos i demostreu que no us cal cap additiu per viure la vida! Perquè a més no us farà millors en cap cas… Us ho diem a la cara perquè és veritat.

Si necessiteu qualsevol cosa o teniu qualsevol pregunta, podeu fer servir els comentaris, escriure’ns un correu electrònic, o sumar-vos al Facebook per parlar-ne.

I a la revetlla de Sant Joan, si us plau, millor ser tímids i prudents… també amb la pólvora!

Comments are closed.